Wetten, Regelingen en Armoedebeleid 2019

Gemeente Hoogeveen vindt het belangrijk om vrijwilligers goed en volledig te informeren over de Gemeentelijke Wetten, Regelingen en Armoedebeleid in 2019. Bent u vrijwilliger en biedt u financiële en administratieve hulp aan medeburgers? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst. 

Wetten en regelingen veranderen, worden aangepast, uitgebreid, of misschien zelfs wel geschrapt! Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer van alles wat ze moeten regelen. Gelukkig bestaat er veel bereidheid om hen te helpen die moeite hebben om de (financiële) administratie overzichtelijk en op orde te houden. Met de juiste informatie kunnen vrijwilligers de beste dienstverlening toepassen.

De voorlichting wordt gegeven door Herman Voss, medewerker Strategie, Beleid en Projecten van de Gemeente Hoogeveen. Vrijwilligers worden uitgenodigd om actuele vragen van tevoren per e-mail aan te leveren zodat ze in de presentatie verwerkt kunnen worden.

Gegevens vrijwilligerscollege

Geplaatst door Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Geplaatst 13 nov. 2018
Locatie Zuiderbreedte, Boekenbergstraat 12 te Hoogeveen
Datum 26 mrt. 2019
Tijd 19.30 - 21.00 uur


Bekijk voorwaarden

Indien u al een profiel heeft kunt u via onderstaande knop inloggen. U keert dan automatisch terug naar deze vrijwilligerscollege