Jong Hoogeveen
Onder de noemer Jong Hoogeveen wordt in de gemeente gewerkt aan verschillende netwerken en projecten om deze ambitie te verwezenlijken. De Verbindende Aanpak is daar een belangrijk onderdeel van. Iedereen die met kinderen werkt krijgt de training aangeboden, zodat in heel Hoogeveen kinderen op dezelfde manier behandeld worden.

Verbindende aanpak
De Verbindende Aanpak behandelt aan de hand van een presentatie en opdrachten hoe je positieve relaties kunt opbouwen, onderhouden en wanneer nodig herstellen. Volwassen en kinderen die leren omgaan en samenwerken met elkaar leiden tot minder conflicten, betere resultaten en meer plezier. De training is overgenomen uit Leeds in Engeland, waar mooie resultaten zichtbaar zijn. Daarbij komt de training niet in plaats van, maar sluit hij goed aan bij bestaande methodieken als PBS, de Vreedzame School en andere methodieken.

Voor iedereen die werkt met kinderen
De bewustwordingstraining van de Verbindende Aanpak duurt 3 uur inclusief een pauze en bevat verschillende werkvormen. De training is bedoeld voor iedereen die contact heeft met kinderen, van docent tot buschauffeur. De trainers zijn Anouk Elders en Trudy Leijssenaar, beiden werkzaam in het basisonderwijs. 

Graag aanmelden voor 6 november 2020

 

 

Gegevens vrijwilligerscollege

Geplaatst door Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Geplaatst 01 aug. 2019
Locatie Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12 te Hoogeveen
Datum 12 nov. 2020
Tijd 18.30-21.30uur


Bekijk voorwaarden

Indien u al een profiel heeft kunt u via onderstaande knop inloggen. U keert dan automatisch terug naar deze vrijwilligerscollege