Op Wereld Autisme Dag, nodigt Scauting Hoogeveen, vrijwilligers, mantelzorgers en actieve bewoners uit voor een Vrijwilligerscollege op locatie!

Scauting Hoogeveen is graag bereid tot kennisoverdracht over Autisme en doet dat met medewerking van deelnemers van Scauting zelf. Aansluitend krijgen deelnemers een rondleiding door het gebouw.

Over Scauting:
Veel normaal- tot hoogbegaafde mensen met autisme lopen vast in werk of studie. Hoewel veel van deze mensen over veel talenten beschikken en in staat zijn om te werken, lopen ze vast omdat de omgeving onvoldoende aangepast is op de zaken waar mensen met autisme het moeilijk mee hebben.

Omdat wonen, leren en werken met elkaar in verbinding staat, biedt Scauting op alle levensterreinen coaching aangepast op de wensen van de cliënt. Naast de woonbegeleiding, bieden we leer/werktrajecten aan op het gebied van ICT. Ook richten wij ons op persoonlijke ontwikkeling door het aanleren van verschillende vaardigheden.

Voor meer informatie over Scauting: https://scauting.nl/
Hier vindt u informatie over:
- wat Scauting doet,
- wat de individuele ondersteuning inhoudt,
- groepsondersteuning op locatie
- ondersteuning voor leerlingen, studenten en werknemers

 

 

 

Gegevens vrijwilligerscollege

Geplaatst door Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Geplaatst 14 jan. 2019
Locatie Scauting Hoogeveen, Industrieweg 38 te Hoogeveen
Datum 02 apr. 2019
Tijd 15.00 - 17.00uur


Bekijk voorwaarden

Indien u al een profiel heeft kunt u via onderstaande knop inloggen. U keert dan automatisch terug naar deze vrijwilligerscollege