Zin om iets leuks te ondernemen met anderen? Alleen of neem iemand mee, dat mag ook.
Loop gezellig mee met de zomerwandeling in Spier op woensdag 26 juni a.s.

Marja Berkenbosch is regelmatig betrokken bij het Vrijwilligerscollege door de workshops hand-, voet- en rugmassage die zij geeft, en die door de bezoekers als zeer ontspannend worden ervaren. Marja vertelt dat zij tijdens deze ontmoetingen vaak met mensen in gesprek raakt en het haar is opgevallen dat veel mensen alleen zijn, of zich alleen voelen. “En dan denk ik, dat moet toch anders kunnen” gaat zij verder. “Want ik hoor wel aan de verhalen dat mensen graag iets met anderen willen doen, maar simpelweg de contacten niet hebben.”

“Spontaan is daardoor het idee bij mij opgekomen een lentewandeling te organiseren voor mensen die daar zin in hebben. Mensen die net als ik graag bewegen, buiten zijn, en aanspraak gezellig vinden.” Met haar idee heeft Marja VrijwilligersHoogeveen benaderd. “Daar waren ze direct enthousiast om mijn idee te gaan uitvoeren, en na de positieve ervaring van de lentewandeling in april, organiseer ik graag weer een wandeling: hopelijk nu in zomerse sferen!"

“Op 26 juni om 13 uur ontmoet ik graag mensen die zin hebben met anderen te wandelen en de verbinding te zoeken. Je mag alleen komen, maar met partner, vriend of vriendin natuurlijk ook. We zien elkaar op de parkeerplaats bij de Boslounge in Spier en maken een wandeling van 6 à 7 kilometer in een ontspannen wandeltempo.” Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wie mee wil, stuurt uiterlijk 23 juni a.s. een e-mail naar: vc@vrijwilligershoogeveen.nl met naam en contactgegevens of belt 0528 278855, receptie SWW.


Zomerwandeling 26 juni a.s.