Het Vrijwilligerscollege Hoogeveen organiseert in samenwerking met SportDrenthe de workshop Vinden en verbinden van bestuursleden.

Voor veel organisaties is het een hele uitdaging om (nieuwe) bestuursleden te vinden. Bestuursleden zouden nauwelijks meer te vinden zijn. Het tegendeel is echter waar. Ze zijn er wel en ook niet heel moeilijk te vinden!

Wil jij weten waar je ze kunt vinden en hoe je ze kunt binden aan jouw organisatie? Kom dan naar de gratis workshop op 22 mei, georganiseerd door het Vrijwilligerscollege Hoogeveen in samenwerking met SportDrenthe. SportDrenthe heeft veel kennis en ervaring met het vinden van bestuursleden in de sportsector. Steunpunt Vrijwilligers Hoogeveen is van mening dat zijn aanpak ook heel effectief werkt voor organisaties in de sectoren welzijn, zorg, natuur, educatie en cultuur. Het is voor alle Hoogeveense vrijwilligersorganisaties dus een unieke kans aan deze gratis workshop deel te nemen. De workshop wordt gehouden in wijkgebouw Het Oor aan de Van Goghlaan 7 in Hoogeveen.  De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Meld je deelname bij voorkeur voor 19 mei a.s. aan bij Vrijwilligers Hoogeveen, m.vogelzang@vrijwilligershoogeveen.nl of 0528-278855.


Gratis workshop Vinden en binden van bestuursleden