Het Vrijwilligerscollege is een initiatief van VrijwilligersHoogeveen. Binnen Vrijwilligerscollege wordt belangeloos kennis gedeeld door vrijwilligers, beroepskrachten, oud-ondernemers, etc. aan vrijwilligers. Lees meer over Het Vrijwilligerscollege

Corona:
Natuurlijk zitten we op anderhalve meter afstand van elkaar, schudden we geen handen en is het maximum aantal aanwezigen gelimiteerd. Nadere richtlijnen sturen we mee met de bevestigingen.

Klik op: E-LEARNING voor meer dan 35 modules die u zelf thuis kunt volgen.

01 okt. 2020

Palliatieve sedatie en euthanasie (wachtlijst)

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Op veler verzoek een college over palliatieve sedatie en euthanasie. Beide behandelingen worden inhoudelijk nader toegelicht. Inmiddels is deze bijeenkomst vol en verwijzen wij u naar de bijeenkomst op 20 of 22 oktober.
06 okt. 2020

Onbegrepen gedrag van ouderen kan autisme zijn

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Vrijwilligerscollege voor vrijwilligers en mantelzorgers die te maken hebben met onbegrepen gedrag van ouderen, wel of niet gediagnosticeerd als autisme. Soms valt met een diagnose een levenslange puzzel ineens in elkaar!
22 okt. 2020

Palliatieve sedatie en euthanasie (op herhaling)

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Vanwege grote belangstelling op herhaling een vrijwilligerscollege over palliatieve sedatie en euthanasie. Beide behandelingen worden inhoudelijk nader toegelicht.
12 nov. 2020

Leeds: De Verbindende Aanpak - voor iedereen die met kinderen werkt

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
‘De meest kindvriendelijke gemeente van Nederland’, dat is de ambitie van de gemeente Hoogeveen. Een gemeente waarin elk kind kansen krijgt om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de buurt, financiële situatie of het sociale netwerk waarin ze opgroeien. Waar kin-deren uitgedaagd worden en waar ze ondersteuning krijgen om te leren en te groeien.