Het Vrijwilligerscollege is een initiatief van VrijwilligersHoogeveen. Binnen Vrijwilligerscollege wordt belangeloos kennis gedeeld door vrijwilligers, beroepskrachten, oud-ondernemers, etc. aan vrijwilligers. Lees meer over Het Vrijwilligerscollege

Corona:
Natuurlijk zitten we op anderhalve meter afstand van elkaar, schudden we geen handen en is het maximum aantal aanwezigen gelimiteerd. Nadere richtlijnen sturen we mee met de bevestigingen.

Klik op: E-LEARNING voor meer dan 35 modules die u zelf thuis kunt volgen.

17 nov. 2020

Effectief digitaal communiceren in coronatijd

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Communiceren met je medebestuursleden, je leden, je vrijwilligers, etc. hoe doe je dat nu effectief in deze Coronatijd? Niemand weet hoe lang dit nog gaat duren, maar we kunnen ook niet zonder communicatie. Denk aan de ledenvergadering, bestuursoverleg, contact met vrijwilligers, deelnemers etc.
26 nov. 2020

Eerste hulp bij psychische aandoeningen Wordt verplaatst naar het voorjaar 2021!

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Het vrijwilligersveld wordt veelvuldig benut om aan mensen met een psychische kwetsbaarheid een plekje te bieden. Vrijwilligersorganisaties zijn blij met iedereen, maar gebrek aan kennis, empathie en onkunde kan ertoe leiden dat een samenwerking toch weer beeindigd wordt.