Disclaimer

VrijwilligersHoogeveen is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wij zetten ons in om de juistheid en actualiteit van de informatie te garanderen. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet correct is op het moment dat u het leest. Aan de informatie op onze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Ook aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste informatie. Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte stelt als u informatie aantreft waarvan u vermoedt dat deze niet klopt of links naar externe organisaties die niet juist zijn. U kunt ons hierover informeren via e-mail. Dank voor uw medewerking.

Privacy
Van bezoeken aan deze website worden statistieken bijgehouden. Daarmee kunnen wij u beter van dienst zijn bij uw informatiebehoefte en rekening houden met uw zoekgedrag. De bezoekersstatistieken die wij verzamelen zijn anoniem en niet terug te leiden naar individuele bezoekers. Uw privacy is daarmee gewaarborgd.

Gebruik van informatie
Het gebruik van informatie van deze website is toegestaan voor persoonlijke doeleinden en mag zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd of op andere wijze worden gebruikt of aan derden ter beschikking worden gesteld. Vermenigvuldiging en verspreiding van informatie door organisaties is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van VrijwilligersHoogeveen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

© 2021 VrijwilligersHoogeveen