Technisch vrijwilliger

Dit talent is een privé persoon - Beschikbaar vanaf 20 okt. 2023 tot 18 sep. 2025
Ik ben een no-nonsens figuur, die weet wat hij kan, en die ook weet wat hij niet kan.  Ben op technisch (werktuigbouwkunde) gebied heel sterk. Zie altijd wel een oplossing voor een probleem tijdelijk of permanent. Klein onderhoud verrichten aan technische installaties  (WTB) is mij ook niet onbekend Ook het werken met bouwmaterialen is mij niet onbekend Heb ervaring met vele soorten productieprocessen in de metaal.

Wandelen, koken, tuineren, schilderen

Dit talent is een privé persoon - Beschikbaar vanaf 23 jul. 2023 tot 31 okt. 2025
Wandelen - koken - tuineren - schilderen Ik zoek vrijwilligerswerk in de bovengenoemde activiteiten.

Computerbegeleiding

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Wilt u als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie uw kennis van of vaardigheden op de computer vergroten?  Via het Vrijwilligerscollege kunt u een trainer inschakelen met veel kennis op het gebied van o.a.: Word, Excel, internet, e-mail, Powerpoint, foto's bewerken en beheren, beginnerscursus Kennismaking met de computer. Deze trainer geeft individuele begeleidingen/trainingen en aan kleine groepen (ongeveer 3 personen).  

Bord spelletjes

Dit talent is een privé persoon - Beschikbaar vanaf 01 sep. 2021 tot 01 jun. 2022
Hallo, wie wil er bordspellen doen met mij of bij jou? 1x in de maand overdag. Mag ook met kinderen.

Begeleider van kinderen

Dit talent is een privé persoon
Hallo! Mijn talent wil ik graag met u/jou delen. Ik ben vrijwilliger bij het sport-cultuurkamp dat is 1 keer per jaar en voor kinderen van de minima en daar ben ik dan begeleider. Tevens ook jaarlijks bij Bios-event van Stichting Actief samenleven van mensen (kinderen) van voedselbank en kledingbank. En dan ook nog in de wijk Krakeel vrijwilliger bij de jeugdsoos om de 2 weken. Zoals u kunt lezen heeft mijn vrijwilligerswerk te maken met helpen (begeleiden) van kinderen. Mij is verteld dat ik goed met kinderen kan omgaan en dit werk is gewoon leuk om te doen. En tevens zit ik ook nog in bestuur van Vereniging Van Eigenaren en in de werkgroep van Schildklierstichting. Mocht mijn talent u/jou aanspreken, dan kan dit kenbaar worden gemaakt door even een reactie achter te laten middels het contactformulier van deze site. Deze reactie zal dan aan mij worden doorgegeven en ik zal dan contact met u/jou opnemen.  

Behulpzaam, zou graag wat willen doen voor anderen

Dit talent is een privé persoon
Ik zou graag iets voor een andere willen doen, vooral de oudere medemens spreekt mij erg aan. Zorgen mag ik graag doen, ook ben ik niet bang om mijn handen uit de mouwen moeten steken.

Steun, sparringpartner

Dit talent is een privé persoon
Mensen tot steun zijn, de regie bij de steunzoeker latend. Taal, rekenen en Excel, daar ben ik goed in.

AlfaDOET!

AlfaCollege - AlfaDOET!
In AlfaDOET! voeren eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding Dienstverlenende beroepen opdrachten uit in de praktijk.    AlfaDOET! is een initiatief van het Alfa-college en Stichting Welzijnswerk Hoogeveen. In dit dienstencentrum helpen de studenten bij activiteiten waarbij men handen tekort komt. Dat kan van alles zijn: koffie drinken met ouderen, hulp bij het halen van boodschappen, goodiebags samenstellen voor evenementen, meehelpen bij het inrichten van een feestelijke zaal, kinderen voorlezen of assisteren bij de ontvangst van gasten.

Glaskunst

Dit talent is een privé persoon
Ik ben geduldig en creatief, vooral met glas.  

Verfijn uw resultaten