Energie specialist

Dit talent is een privé persoon
Iedereen in Nederland neemt energie af maar lang niet iedereen weet hoe het werkt. Je jaar- en eindafrekening bestaat uit een heleboel cijfers, gegevens en tekst waarvan je mogelijk niet weet wat het betekend.    Ik kan je helpen met:  - Vragen over je jaar- eindafrekening - Schakelen met de klantenservice van jouw leverancier  - Een nieuw contract afsluiten of een verlengvoorstel beoordelen - Je termijnbedrag herberekenen op basis van jouw contract  - Je meterstanden opnemen en eventueel foto's van de meters opsturen naar jouw leverancier  - Alle andere vragen of zaken met betrekking tot jouw energie, contract en meters

Technisch vrijwilliger

Dit talent is een privé persoon - Beschikbaar vanaf 20 okt. 2023 tot 18 sep. 2025
Ik ben een no-nonsens figuur, die weet wat hij kan, en die ook weet wat hij niet kan.  Ben op technisch (werktuigbouwkunde) gebied heel sterk. Zie altijd wel een oplossing voor een probleem tijdelijk of permanent. Klein onderhoud verrichten aan technische installaties  (WTB) is mij ook niet onbekend Ook het werken met bouwmaterialen is mij niet onbekend Heb ervaring met vele soorten productieprocessen in de metaal.

Computerbegeleiding

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Wilt u als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie uw kennis van of vaardigheden op de computer vergroten?  Via het Vrijwilligerscollege kunt u een trainer inschakelen met veel kennis op het gebied van o.a.: Word, Excel, internet, e-mail, Powerpoint, foto's bewerken en beheren, beginnerscursus Kennismaking met de computer. Deze trainer geeft individuele begeleidingen/trainingen en aan kleine groepen (ongeveer 3 personen).  

Steun, sparringpartner

Dit talent is een privé persoon
Mensen tot steun zijn, de regie bij de steunzoeker latend. Taal, rekenen en Excel, daar ben ik goed in.

AlfaDOET!

AlfaCollege - AlfaDOET!
In AlfaDOET! voeren eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding Dienstverlenende beroepen opdrachten uit in de praktijk.    AlfaDOET! is een initiatief van het Alfa-college en Stichting Welzijnswerk Hoogeveen. In dit dienstencentrum helpen de studenten bij activiteiten waarbij men handen tekort komt. Dat kan van alles zijn: koffie drinken met ouderen, hulp bij het halen van boodschappen, goodiebags samenstellen voor evenementen, meehelpen bij het inrichten van een feestelijke zaal, kinderen voorlezen of assisteren bij de ontvangst van gasten.

Glaskunst

Dit talent is een privé persoon
Ik ben geduldig en creatief, vooral met glas.  

Verfijn uw resultaten