Hulp bij opruimen

Dit talent is een privé persoon
Ik vind het fijn om met mensen die moeite hebben met overzicht in huis ivm veel spullen weer ruimte te creëren in hun eigen huis. Zo wordt wonen weer fijn.

Nuttig

Dit talent is een privé persoon
Wegens de ziekte MS werk ik niet meer in vast dienstverband, maar ben nog mobiel genoeg om niet de hele dag achter de Geraniums te zitten. Ik wil mij graag een aantal uren in de week nuttig maken in de maatschappij, om zowel mijzelf maar ook anderen een voldaan gevoel te geven. 

Begeleider van kinderen

Dit talent is een privé persoon
Hallo! Mijn talent wil ik graag met u/jou delen. Ik ben vrijwilliger bij het sport-cultuurkamp dat is 1 keer per jaar en voor kinderen van de minima en daar ben ik dan begeleider. Tevens ook jaarlijks bij Bios-event van Stichting Actief samenleven van mensen (kinderen) van voedselbank en kledingbank. En dan ook nog in de wijk Krakeel vrijwilliger bij de jeugdsoos om de 2 weken. Zoals u kunt lezen heeft mijn vrijwilligerswerk te maken met helpen (begeleiden) van kinderen. Mij is verteld dat ik goed met kinderen kan omgaan en dit werk is gewoon leuk om te doen. En tevens zit ik ook nog in bestuur van Vereniging Van Eigenaren en in de werkgroep van Schildklierstichting. Mocht mijn talent u/jou aanspreken, dan kan dit kenbaar worden gemaakt door even een reactie achter te laten middels het contactformulier van deze site. Deze reactie zal dan aan mij worden doorgegeven en ik zal dan contact met u/jou opnemen.  

Computerbegeleiding

Vrijwilligers Hoogeveen - Vrijwilligerscollege Hoogeveen
Wilt u als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie uw kennis van of vaardigheden op de computer vergroten?  Via het Vrijwilligerscollege kunt u een trainer inschakelen met veel kennis op het gebied van o.a.: Word, Excel, internet, e-mail, Powerpoint, foto's bewerken en beheren, beginnerscursus Kennismaking met de computer. Deze trainer geeft individuele begeleidingen/trainingen en aan kleine groepen (ongeveer 3 personen).  

Glaskunst

Dit talent is een privé persoon
Ik ben geduldig en creatief, vooral met glas.  

Verfijn uw resultaten