VrijwilligersHoogeveen is de spil in het vrijwilligerswerk in Hoogeveen.
Onze kernactiviteit is het aanbieden en onderhouden van de vrijwilligersvacaturebank. Deze bevat de meest actuele vrijwilligersvacatures in uw eigen dorp, wijk of buurt. Maar VrijwilligersHoogeveen doet meer.

Scholing
Voor vrijwilligers en actieve burgers bieden wij trainingen via het Vrijwilligerscollege aan. Voor informatie of advies, voor het opzetten van een vrijwilligersbeleid, of voor andere vragen, wij staan u graag te woord.

Projecten
VrijwilligersHoogeveen organiseert ook projecten die direct of indirect ten doel hebben om de vrijwillige inzet van inwoners van de gemeente Hoogeveen te vergroten. Denk hierbij aan de Vrijwilligersmarkt. Maar wij zetten ons ook graag in om ondernemers te informeren over de verschillende vormen van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Vertrouwenspersoon
In geval van een conflict of geschil tussen een vrijwilliger en de organisatie wordt de vertrouwenspersoon van de organisatie ingeschakeld: mevrouw M. Vogelzang, e-mail: m.vogelzang@swwh.nl.

Toegankelijkheidsverklaring
VrijwilligersHoogeveen werkt aan het toegankelijk maken van onze online informatie en dienstverlening voor iedereen. Lees hier verder.

.....................................................................................................................................................................................................

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht bij:

VrijwilligersHoogeveen
p/a Centraal Bureau Stichting Welzijnswerk
Het Haagje 119
7902 LE Hoogeveen
t: 0528 278 855
e: info@vrijwilligershoogeveen.nl
 

VrijwilligersHoogeveen is sinds medio 2013 de naam van het Vrijwilligerssteunpunt, dat al vele jaren actief is in de gemeente Hoogeveen. De website www.vrijwilligershoogeveen.nl is ontwikkeld door VrijwilligersHoogeveen. Het is de digitale vacaturebank voor het zoeken naar vrijwilligerswerk, vrijwillige inzet en vrijwilligers in de gemeente Hoogeveen. De website is voor iedereen toegankelijk die zich vrijwillig wil inzetten voor een organisatie of voor een ander, individueel of in een groep, langdurig of voor een kortere periode.

Het beheer van de website en de persoonlijke dienstverlening en ondersteuning van onze klanten wordt verzorgd door de medewerkers van VrijwilligersHoogeveen. Op deze website berust het auteursrecht, conform de Nederlandse Auteurswet. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van VrijwilligersHoogeveen.