Als vrijwilliger in Hoogeveen zet jij je belangeloos in voor de maatschappij of voor iemand persoonlijk. Om jouw vrijwilligerswerk nog leuker te maken, je persoonlijk te ontwikkelen of je voor te bereiden op nieuw (vrijwilligers)werk kun je vanaf nu zonder kosten over allerlei onderwerpen leren bij de Vrijwilligerscolleges Hoogeveen.

Om de juiste trainingen te organiseren willen we graag weten aan welke kennis jij als vrijwilliger behoefte hebt. Of misschien heb je wel kennis of vaardigheden die je belangeloos zou willen inzetten om vrijwilligers te helpen? Ga naar www.vrijwilligerswerkdrenthe.nl/hoogeveen/colleges/Enquete en klik op de link, zodat jij kunt aangeven wat je zou willen leren en/of wat je aan kennis te bieden hebt.

Leren bij de Vrijwilligerscolleges kan in de vorm van een training, cursus, workshops,  bijeenkomst of persoonlijke begeleiding.  De colleges zijn er voor alle (toekomstige) vrijwilligers in de gemeente Hoogeveen, ongeacht je opleidingsniveau. Deelname is meestal gratis, omdat de trainingen worden gegeven door vrijwilligers en professionals die zich belangeloos willen inzetten om hun kennis met jou te delen. De trainingen zijn altijd dicht bij huis.

Het Vrijwilligerscollege zet zich graag in om jou verder te helpen in je vrijwilligerswerk en je persoonlijke ontwikkeling. Help jij ons door de behoeftepeiling in te vullen?


Behoeftepeiling: Wat wil jij als vrijwilliger leren?