Het Vrijwilligerscollege Hoogeveen biedt in samenwerking met SWW een gratis training aan voor vrijwilligers die in één-op-één-situatie werken met psychisch kwetsbare mensen. In deze training leer je om te gaan met mensen die depressief zijn, angststoornissen of straatvrees hebben. De training wordt gegeven door een deskundige op dit gebied van De Trans.

De training vindt plaats op 24 april a.s. van 9.30 tot 11.30 uur bij SWW aan Het Haagje 119 in Hoogeveen. Voor meer informatie of aanmelden voor deze training kun je terecht bij het Vrijwilligerscollege Hoogeveen/SWW, Inge Vegter, via email: i.vegter@swwh.nl of tel: 0528-278855.

 

Wat is een Vrijwilligerscollege?
Het Vrijwilligerscollege is een nieuw initiatief van VrijwilligersHoogeveen en mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Skanfonds. Binnen de vrijwilligerscolleges delen vrijwilligers en professionals hun kennis en vaardigheden belangeloos met (toekomstige) vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen op deze manier kosteloos nieuwe vaardigheden leren, zodat zij hun vrijwilligerswerk nog beter kunnen doen of zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Het Vrijwilligerscollege is er voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Hoogeveen.


Gratis training Omgaan met psychisch kwetsbare mensen