PERSBERICHT

Sensoor gaat niet op vakantie

Velen zijn aan het aftellen tot de vakantie begint. Heerlijk naar het warme buitenland of lekker in Nederland blijven en hopen op mooi weer! Helaas verheugt niet iedereen zich op de zomer want er zijn ook mensen die de zomerperiode als eenzaam ervaren. Vlak voor en tijdens de zomermaanden is eenzaamheid een veelbesproken onderwerp bij Sensoor, de telefoondienst die dag en nacht bereikbaar is voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek.

Een goed gesprek lucht vaak enorm op
De vrijwilligers van Sensoor zitten ook deze zomermaanden dag en nacht klaar voor een gesprek
Als je ergens mee zit kan een goed gesprek wonderen doen. Ergens over praten helpt zaken in perspectief te plaatsen, biedt emotionele steun en versterkt het zelfbeeld. Helaas heeft lang niet iedereen iemand bij wie ze terechtkunnen met hun problemen. Daarom is er Sensoor. In 2013 heeft Sensoor Oost Nederland 29.903 gesprekken gevoerd via telefoon, chat en e-mail. Wij bieden aandacht en een goed gesprek. Bellen kan naar: 0900-0767(5 ct. p.m). Chatten en e-mailen is ook mogelijk via www.sensooroostnederland.nl.

Altijd op zoek naar vrijwilligers
De vrijwilligers van Sensoor Oost Nederland zijn onmisbaar. Zij zorgen voor het uitvoerende werk door middel van een 24-uurs bezetting. Wij zijn dan ook het gehele jaar door op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers worden goed voorbereid op het werk. Men begint met een basistraining, gevolgd door een inwerkperiode. Ook na de basistraining is het belangrijk om de kennis te blijven verbreden met behulp van trainingen. Dit alles onder professionele begeleiding.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze informatiebijeenkomsten op:
Dinsdagochtend 19 augustus 2014 van 10.00 tot 11.00 uur in Zwolle
Donderdagochtend 21 augustus 2014 van 10.00 tot 11.00 uur in Borne

 
Aanmelden kan via het aanvraagformulier op onze website www.sensooroostnederland.nl. Of mail met info@sensooroostnederland.nl. Bellen kan natuurlijk ook 074 – 255 2551. Graag tot ziens!


Sensoor gaat niet op vakantie