Vrijwilligerscolleges Hoogeveen biedt in samenwerking met Promens Care een gratis bijeenkomst aan voor vrijwilligers die werken met mensen met een psychische beperking. In deze bijeenkomst kom je meer te weten over wat een psychiatrische stoornis is, wat de signalen zijn en hoe om te gaan met mensen met een psychische beperking.

Voor wie?
De training is interessant voor alle vrijwilligers/mantelzorgers die iemand begeleiden met een psychische beperking. De bijeenkomst wordt gegeven door een medewerker van Promens Care. Deze organisatie biedt hulp aan mensen met een beperking waaronder een psychische beperking, in de vorm van dagbesteding, woonvoorzieningen en huis/zorgondersteuning.

Meer informatie
De bijeenkomst vindt plaatst op 24 september a.s. van 14.00 tot 15.30 uur bij SWW aan het Haagje 119 in Hoogeveen. Voor meer informatie of aanmelden voor deze bijeenkomst kun je terecht bij Vrijwilligerscolleges Hoogeveen, via e-mail vc@vrijwilligershoogeveen.nl of telefonisch 0528 278 855 (Inge Vegter, bereikbaar op maandag en woensdagochtend).


Gratis training: Niemand is perfect, het is maar hoe je ermee omgaat