Gratis workshop: Verenigingen doen Goede Zaken met bedrijven

Vrijwilligerscollege Hoogeveen houdt in samenwerking met de Rabobank op 13 november a.s. de gratis workshop Goede Zaken voor alle verenigingen en maatschappelijke organisaties in Hoogeveen. Tijdens deze workshop leren deelnemers hoe ze met het bedrijfsleven kunnen samenwerken. Hoe weet je een bedrijf aan jouw organisatie te binden?

 

Inhoud workshop
Het gaat hier niet om de vraag naar financiële bijdragen, maar wel om de inzet van menskracht en bedrijfsmiddelen. Een manager geeft bijvoorbeeld organisatieadvies aan het bestuur van een stichting. Of een bedrijf stelt zijn kantine beschikbaar als oefenruimte voor een theatergroep.
Voor welk plan of project kun je het bedrijfsleven interesseren? Wat maakt je organisatie aantrekkelijk voor bedrijven? Wat heb je te bieden en wat wil je vragen aan bedrijven? Aan het einde van deze workshop heeft u inzicht in de mogelijkheden van het maatschappelijk betrokken ondernemen voor uw organisatie en heeft u een vraag en aanbod richting bedrijven ontwikkeld.
Een informatiemap helpt u om andere bestuursleden en vrijwilligers van uw organisatie te informeren.

Meer informatie en aanmelding
De workshop vindt plaats van 19.30-22.00 uur in het kantoor van SWW, Het Haagje 119 in Hoogeveen. Ontvangst is vanaf 19.00 uur. U kunt zich aanmelden per email via vc@vrijwilligershoogeveen.nl of telefonisch 0528 278855.


Gratis workshop: Verenigingen doen Goede Zaken met bedrijven