Op zaterdag 8 november a.s. presenteren meer dan 50 organisaties zichzelf op een originele en levendige manier in De Tamboer. Zij laten zien waar zij zich mee bezig houden en welke vacatures zij voor vrijwilligers hebben.

Alle Hoogeveners
Het programma is bedoeld voor alle inwoners van Hoogeveen: jong en oud, scholier, werkzaam, werkloos of gepensioneerd. Een mooie gelegenheid voor de inwoners van Hoogeveen om kennis te maken met de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk. Bent u tijdelijk zonder werk en wilt u vrijwilligerswerk gaan doen dat misschien uw kans op het vinden van een (betaalde) baan vergroot? Er zijn medewerkers van het UWV en van Werkplein aanwezig zijn om vragen over vrijwilligerswerk door mensen met een uitkering te beantwoorden.

Heeft u naast uw baan of gezin tijd over of wilt u tijd vrijmaken om die op een zinvolle manier te besteden? Dan bent u bij de Vrijwilligersmarkt aan het juiste adres. U kunt kennismaken met allerlei soorten vrijwilligerswerk en ontdekken waar uw interesse ligt.

Organisaties en vacatures
Meer dan 50 organisaties laten zien waar zij zich mee bezighouden. Zo is er onder andere een inloopspreekuur computerhulp van Seniorweb Hoogeveen, een handtekeningenactie van Amnesty International en wordt er gebreid door de Rollende Breibol. De Speel-o-theek richt een speelhoek in en het Gehandicaptenplatform zet een blindenparcours uit. Ook buiten De Tamboer is het nodige te zien, bijvoorbeeld van Scouting Hoogeveen,

Er zijn meer dan 150 vacatures om in te zien of direct op te reageren. Bovendien maken bezoekers kans op 2 kaarten voor de voorstelling THE NEW HOUDINI van Hans Klok met nieuwe spraakmakende illusies en circusacts van wereldniveau! Met de bon uit de Hoogeveensche Courant van 29 oktober een gratis kopje koffie of thee voor de eerste 200 bezoekers.

Vrijwilligers Hoogeveen nodigt u van harte uit om langs te komen op de Vrijwilligersmarkt op 8 november a.s. van 10.30 tot 16 uur in De Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen.

Voor de actuele deelnemerslijst van de Vrijwilligersmarkt kijkt u hier.


PERSBERICHT: Hoogeveens talent presenteert zich op Vrijwilligersmarkt