Persbericht

Hoogeveen, 12 oktober 2015

Alweer succesvolle Vrijwilligersmarkt in De Tamboer

Afgelopen zaterdag organiseerde Vrijwilligers Hoogeveen de Vrijwilligersmarkt in de Tamboer. Zo’n 38 organisaties presenteerden zich. De markt leverde niet alleen nieuwe vrijwilligers op, ook konden organisaties makkelijker netwerken en werken aan hun zichtbaarheid en naamsbekendheid. De markt was drukbezocht en de sfeer werd als gemoedelijk ervaren.


De markt werd spectaculair geopend door burgemeester Loohuis met zijn verrassende toneeltalent samen met de Star Wars kostuumclub; cliënten van Gaia Zorgdiensten/Zorgboerderij De Boterhoek. Nieuw dit jaar waren de colleges, die om het uur werden verzorgd door burgemeester Loohuis, Treant Zorggroep, Vluchtelingenwerk, De Trans en Hospice Willem de Boer huis. De dag werd muzikaal omlijst door Amusementskoor Hoogeveen.


Alweer succesvolle Vrijwilligersmarkt in De Tamboer