Digitale instructie verantwoord alcohol gebruik IVA

Met deze gratis online cursus kunnen vrijwilligers het IVA certificaat voor barvrijwilliger behalen. Het is voor vrijwilligersorganisaties verplicht dat een barvrijwilliger een Instructie verantwoord alcohol schenken gevolgd heeft.
Doe de cursus, maak de toets en je ontvangt het IVA certificaat direct in je mailbox! Leer  hoe jij verantwoord alcohol kunt schenken en start de cursus.

De IVA is te vinden op www.vrijwilligerswerkacademie.nl. De e-learning bestaat uit een concrete instructie over acht onderwerpen en een toets. Bij een voldoende hoge score in de toets wordt het certificaat op naam naar de deelnemer gemaild. Deze kan het certificaat zoveel kopiëren als hij/zij wil en inleveren bij de organisatie waarvoor ze achter de bar staan.

Plaats ook de digitale IVA op je eigen site of besteedt er aandacht aan in een nieuwsbrief.


Digitale instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)