Soft- en hardware donaties

Een aantal grote spelers uit de IT-industrie stellen hun producten gratis of tegen zeer sterk gereduceerde prijzen ter beschikking van vrijwilligersorganisaties. Dit maakt deel uit van hun beleid maatschappelijk betrokken ondernemen. De toegang tot deze producten gaat via TechSoup Nederland.

Vrijwilligersorganisaties kunnen via het TechSoup-donatieprogramma aanspraak maken op volwaardige licenties van de meest recente producten van leveranciers zoals Microsoft, Google, Adobe, Symantec en anderen. Al meer dan 4.500 Nederlandse organisaties hebben samen 240.000 licenties ontvangen en zo gezamenlijk 60 miljoen euro aan kosten bespaard. Registreer uw organisatie eenvoudig op www.techsoup.nl om ook in aanmerking te komen voor non-profit aanbiedingen.

Klik op onderstaande link voor meer
informatie-over-soft-en-hardware-donaties

 

 

 


Laat uw organisatie helpen door vrijwillige ICT professionals