Op dit moment verzamelen programmacommissies van politieke partijen informatie voor hun partijprogramma's, want al in maart 2017 zijn  de Tweede Kamerverkiezingen. Kent u een politicus? Misschien wel meerdere? En... draagt u het vrijwilligerswerk een warm hart toe?

Dowload en mail/geef dan onze 5 essentiële voorstellen aan die politicus of politici. Het maakt niet uit of het een landelijke, provinciale of een lokale politicus is. Iedereen die zich sterk maakt voor het vrijwilligerswerk, mag laten zien dat hij achter deze punten staat!

Waar gaat het over?

1. Iedereen moet vrijwilligerswerk kunnen doen
2. Vrijwilligerswerk moet altijd voor iedereen sociaal veilig zijn
3. Leg de basis voor consistent en samenhangend overheidsbeleid (wordt echt tijd!)
4. Erken de waarde van vrijwilligerswerk voor de samenleving
5. Creëer meer maatschappelijke impact met slapend geld

Klik op onderstaande link voor meer informatie;
https://nov.nl/actueel/nieuws/vijf-participatievoorstellen-voor-de-politiek


Vijf essentiële participatievoorstellen voor politieke partijen