De Hoogeveense Uitdaging bestaat één jaar!
En dat is mede dankzij u!

In november 2015 is de Hoogeveense Uitdaging van start gegaan met als hoofddoel: het stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio Hoogeveen door het sluiten van 50 matches. Na één jaar is de balans als volgt:

  • Er zijn inmiddels 95 matches gesloten;
  • En meer dan 60 bedrijven/organisaties uit Hoogeveen zijn betrokken bij de Hoogeveense Uitdaging.

Een fantastisch resultaat dat wij in de komende jaren verder willen uitbreiden. Om ons 1-jarig bestaan onder de aandacht te brengen, is er woensdag een hele pagina in de Hoogeveensche Courant gewijd aan de Hoogeveense Uitdaging. Maar er is onlangs ook een promotiefilmpje verschenen, waarin de Hoogeveense Uitdaging wordt uitgelegd en dit filmpje delen wij dan ook graag met u!

Lees meer en bekijk het filmpje.....http://hoogeveenseuitdaging.nl/jarig-en-dus-ook/


Hoogeveense Uitdaging bestaat één jaar