Je kunt je nu registreren tot 24 november 2016!

Vrijwilligers en actieve burgers zijn goud waard. Niet gek dat er wat goudkoorts heerst, maar meestal ligt goud niet voor het oprapen. Vrijwillige inzet kan verbazingwekkend veel opleveren, maar het is geen vanzelfsprekendheid. Wat kost het eigenlijk om aan dat goud te komen? Wat komt er bij kijken om te organiseren met vrijwilligers en actieve burgers?

Ontdekkingstocht & Goud Delven

Het Gratis Goud Festival op 7 december 2016 (Nationale dag van de Vrijwilliger) in Deventer is een ontdekkingstocht langs vernieuwende, succesvolle en goed georganiseerde vrijwilligersinitiatieven. Van kleine flintertjes goud tot flink opgepoetste aders. Van kersverse buurt- en burenactiviteiten naar hybride organisaties tot decennialang ontwikkelde landelijke vrijwilligersorganisaties. Van zorginitiatieven tot culturele happenings en alles wat er tussenin zit. Wat doen zij om voor elkaar te krijgen wat ze doen? Waarom zijn zij goud waard? En welke partijen maken het mogelijk? Ook sociaalwerkorganisaties, vrijwilligerscentrales en gemeenten steken veel energie in het organiseren van vrijwillige inzet. Hoe zien al die initiatieven de toekomst? Welke innovaties zijn er en welke zitten er in de pijplijn? Wat helpt daarbij en wat staat in de weg? Het festival vindt plaats in combinatie met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016.

Voor wie?
Het Gratis Goud Festival is een must voor:

  • Alle vrijwilligers
  • Beleidsmedewerkers van de gemeente, gemeenteraadsleden, wethouders en andere politici
  • Directeur-bestuurders sociaal werk, medewerkers en directeuren van vrijwilligerscentrales, vrijwilligerscoördinatoren, sociaal werkers, of beleidsmedewerkers

Lees meer:
http://www.gratisgoudfestival.nl/gratisgoudfestival


Gratis Goud Festival