Start NLdoet 2017

Er staan al meer dan 3.000 klussen op de NLdoet website. Heeft u uw klus al aangemeld?

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. U legt nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en u zet uw organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt u graag hierbij!

Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners…
Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doet u ook (weer) mee op 10 en 11 maart?

Lees meer......
https://www.nldoet.nl/


Start NLdoet 2017