Beste lezer,

Op 14 februari a.s. viert Stichting Actief Samenleven haar vierde verjaardag, misschien heeft u al eens van onze activiteiten gehoord en anders kunt u er over lezen op onze website www.actiefsamenleven.nl of op onze facebookpagina www.facebook.com\actiefsamenleven.nl .

De afgelopen jaren hebben we onze verjaardag gevierd door cadeaus weg te geven via een facebook actie. Dit jaar pakken we het anders aan en vieren we onze verjaardag onder het motto “wie jarig is trakteert” op 14 februari 2017 met 50 vrijwilligers uit de gemeente Hoogeveen bij Heinrigs in Hoogeveen. Net zoals veel organisaties in Hoogeveen zijn ook wij afhankelijk van vrijwilligers en daarom willen wij deze groep eens in het zonnetje zetten.

Dus als er binnen uw organisatie vrijwilligers en/of mantelzorgers zijn die opvallen kunt u ze via onderstaande link nomineren voor dit Valentijnsdiner.

http://www.actiefsamenleven.nl/valentijnsdiner-2017

  • Een onafhankelijke jury zal 50 kandidaten kiezen uit de nominaties en zij krijgen een uitnodiging om samen met een geliefde of dierbare te gaan genieten van een heerlijk valentijnsdiner op 14 februari 2017.
  • In de loop van deze avond zal de Vrijwilliger van het Jaar worden gekozen en deze kan met een mooie prijs naar huis.
  • U heeft tot 1 februari a.s. de tijd om uw vrijwilligers aan te melden, we hopen op mooie verhalen en motivaties.

Met een hartelijke groet namens het bestuur,

Fenna Hilgen (secretaris)

 

 

 

 

 

 

 


“Wie jarig is trakteert”