De Stichting Wintertijd Challenge Hoogeveen kreeg de estafettestok vrijwilligerswerk uitgereikt door vertegenwoordigers van De Hoogeveense Uitdaging. De Stichting en de organisatie van de wintertijd challenge rusten volledig op de schouders van enthousiaste vrijwilligers. Radio Hoogeveen en TopFit zijn daarbij trouwe partners, in de organisatie én bij de uitvoering.

De Hoogeveense Uitdaging organiseert diverse activiteiten om mensen te activeren. Zo is er op donderdag 2 maart een vrijwilligerscollege met als titel ‘meer bereiken door anders te denken’ speciaal voor maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. Daarnaast is men bezig met een voorjaarsactie en kunnen belangstellenden binnenkort met het bestuur van de Hoogeveense Uitdaging lunchen. Met al deze activiteiten wil de Hoogeveense Uitdaging de samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven stimuleren en versterken.

De Stichting Wintertijd Challenge Hoogeveen organiseert dit jaar op 28 oktober voor de vierde keer een wintertijd challenge in Hoogeveen. De opbrengst van de challenge komt volledig ten goede aan Spieren voor Spieren. Onder het motto “gezonde spieren voor zieke spieren” sporten de deelnemers aan de challenge een uur lang. Hiervoor laten zij zich sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Ruim 3 jaar geleden heeft HZVV in het kader van haar MVO doelstelling een jaar lang actie gevoerd voor Spieren voor Spieren. De activiteiten werden bij HZVV afgesloten met de wintertijd challenge. De afgelopen twee jaar werd de wintertijd challenge in het centrum van Hoogeveen (voor Punt H) georganiseerd. De challenge zal weer van ’s ochtends ca. 10 uur tot het eind van de middag in beslag nemen. Afgesloten wordt uiteraard met een uur intensief sporten onder leiding van Angelique Sabandar (TopFit).

Voorzitter Johan Massier vertelt: “De organisatiecommissie spant zich nu al weer in om de nodige versterking te vinden. Zowel in de kerngroep die de challenge voorbereidt als bij de uitvoering kunnen wij weer enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Ik hoop dat deze publiciteit mensen op het idee brengt zich voor onze stichting in te gaan zetten.”

Voor meer informatie zie Wintertijd Challenge Hoogeveen of Spieren voor Spieren.spierenvoorspieren

Bij de foto: Namens de Stichting Wintertijd Challenge Hoogeveen nemen Johan Massier en Henriet Lijster de estafettestok over van de Hoogeveense Uitdaging in de personen van Max Jacobsen en Jacquelien Geuzinge
Foto: Marjan van Nuland


Hoogeveense Uitdaging geeft estafettestok vrijwilligerswerk door aan “Wintertijd Challenge”.