De campagne Vrijwillige Inzet krijgt een vervolg in 2018. Hieraan is door burgemeester Loohuis tijdens de nieuwjaarsreceptie gehoor gegeven. Hij keek kort terug op de campagne in het voorbije jaar en gaf aan de campagne en de focus op jeugd en jongeren te ondersteunen.

In 2018 zal de estafettestok dan ook worden doorgegeven aan organisaties die zich bezighouden of inzetten voor jeugd en jongeren en aan individuele jonge vrijwilligers. Na ontvangst van de stok mag deze jonge vrijwilliger vertellen welk vrijwilligerswerk hij/zij doet en wat het hem/haar heeft opgeleverd. En vooral ook: hoe belangrijk het is dat je als jong persoon al een vrijwilligerservaring rijk bent en deze ervaring levenslang op je CV mag uitdragen.

Op de foto: HZVV (dames links) overhandigen de estafettestok vrijwilligerswerk aan een jonge vrijwilliger van Scouting Hoogeveen. Benieuwd waar de estafettestok binnenkort terechtkomt? Volg ons op Facebook.


Estafettestok Vrijwilligerswerk naar Scouting Hoogeveen