Vrijwilligersmarkt is op 6 oktober 2018
van 10.30-15.30u in De Tamboer!

Op de Hoogeveense vrijwilligersmarkt presenteren vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties zich aan (potentiële) vrijwilligers. Inwoners van Hoogeveen zijn van harte uitgenodigd om zich te oriënteren op de vele mogelijkheden die er zijn. Er is altijd een functie te vinden die bij iemand past. Er is altijd een organisatie te vinden die de bezoeker aanspreekt.

De vrijwilligersmarkt is een ontmoetingsplaats waar deelnemers van nieuwe en bestaande organisaties gedurende de markt actief kunnen netwerken. Dat levert jaarlijks weer nieuwe initiatieven op waar Hoogeveen zich rijk mee prijst!

Heeft uw organisatie zich al aangemeld? 
Organisaties kunnen zich opgeven per e-mail: info@vrijwilligershoogeveen.nl of via het contactformulier.


Noteer de datum: Vrijwilligersmarkt 6 oktober 2018