De estafettestok Vrijwilligerswerk is door TC De Weide overhandigd aan de groep vrijwilligers van het jaarlijkse Sport- en Cultuurkamp.
Namens het bestuur van de tennisclub gaf Edgar Muller het stokje letterlijk over aan Billy Joe Veldman, een van de enthousiaste vrijwilligers die het Sport- en Cultuurkamp dit jaar weer tot een succes maakten.

Dit jaar is het georganiseerd door de beweegcoaches van gemeente Westerveld, sportfunctionarissen van gemeente Hoogeveen en sportfunctionarissen en het jongerenwerk in gemeente De Wolden. Door de organisatie van deze week konden 80 kinderen uit deze drie gemeentes een week lang onbezorgd en kosteloos genieten.

Na een geslaagde week werden de vrijwilligers hiermee in het zonnetje gezet als waardering voor hun inzet. Op vrijdagmiddag waren de deelnemers aan het kamp net weer vertrokken met hun ouders. Ze sloten de week af met bingo met leuke prijsjes op de vrijdagochtend en een gezonde lunch tot besluit. Na tranen en dikke knuffels zwaaiden de begeleiders, vrijwilligers én sportfunctionarissen, de kinderen uit.

Alle begeleiders hadden met elkaar nog een gezellige afsluiting in de vorm van een barbecue. “We hebben een mooie week met elkaar gehad en de kinderen een fijne ervaring bezorgd. Zonder de groep vrijwilligers is het voor ons onmogelijk om dit te organiseren. Wij zijn ze dan ook dankbaar voor hun inzet. We hebben prima samengewerkt en we weten wat we aan elkaar hebben”, aldus sportfunctionaris bij gemeente Hoogeveen Gerdo van Dalen, “daarom zeer verdiend dat deze groep, die vooral uit jongeren bestaat, de estafettestok ontvangt!”

 


Vrijwilligers Sport- en Cultuurkamp ontvangen estafettestok vrijwilligerswerk