In aanloop naar de Vrijwilligersmarkt op zaterdag 6 oktober in De Tamboer, verschijnt op woensdag 26 september de nieuwe Vrijwilligerskrant. Deze wordt huis aan huis verspreid in Hoogeveen samen met de Hoogeveensche Courant. In de Vrijwilligerskrant leest u alle informatie over de Vrijwilligersmarkt, maar ook interviews met actieve vrijwilligers, organisaties en een overzicht van actuele vragen naar o.a. maatjes.

Vrijwilligersmarkt
Het startsein voor de Vrijwilligersmarkt wordt gegeven door burgemeester Loohuis om 10.20 uur. Daarna gaat hij in gesprek met jongeren over de toekomst van vrijwilligerswerk en hun (toekomstige) rol daarin. Op de markt staan meer dan 30 verschillende organisaties die zich presenteren met hun activiteiten en werkzaamheden en graag met u in gesprek gaan over vrijwillige inzet. En dat kan op veel verschillende manieren: op projectbasis of regulier, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een dagdeel. Er zijn vacatures voor jong en oud op vele verschillende gebieden.

Gedurende de middag zijn er korte optredens van Popkoor GAIA Anders! Er zijn hapjes, hennatattoos, haarvlechten en muziek door (oud-)bewoners van het AZC. Kortom: het is de moeite waard een kijkje te komen nemen tussen 10.30 – 15.30 uur in De Tamboer. De rode loper ligt voor u uit.

Wilt u een leuke prijs winnen? Doe dan mee aan het logospel in de Vrijwilligerskrant en kom logo's scoren op de vrijwilligersmarkt. U mag uw deelname ter plekke invullen en inleveren. Uitslag volgt op 11 oktober!


De Vrijwilligerskrant is er!