Op woensdag 20 november van 15.00 tot 17.00 uur vindt de certificaatuitreiking aan
organisaties en deelnemers van Aan de Slag Hoogeveen plaats
op de locatie van het azc  aan de Kinholtsweg 7 te Hoogeveen.

Met deze bijeenkomst bedanken we organisaties en deelnemers voor hun bijdrage aan Aan de Slag. Burgemeester Loohuis zal de certificaten uitreiken.

Tijdens de certificaatuitreiking wordt er een foto-impressie vertoond van alle klussen en activiteiten van het afgelopen jaar en natuurlijk worden de aanwezigen rijkelijk getrakteerd op lekkere hapjes gemaakt door bewoners van het azc. De bijeenkomst duurt tot 17.00 uur.

Samen met de aanwezigen vieren we het vervolg van Aan de Slag, want nu het azc nog eens drie jaar blijft, kunnen er gezamenlijk  weer veel klussen worden aangeboden en gerealiseerd.

Aan de Slag is een succesvolle methode om bewoners van asielzoekerscentra en statushouders te betrekken bij vrijwilligerswerk. Zij worden uitgenodigd om eenmalig of vaker mee te doen aan een vrijwilligersactiviteit of evenement in Hoogeveen, waaraan ook andere vrijwilligers deelnemen. Op diverse plaatsen in Nederland wordt Aan de Slag ingezet.


Certificaatuitreiking Aan de Slag Hoogeveen op woensdag  20 november