Maandagavond 9 december jl. was de Meet & Greet tussen vertegenwoordigers van het vrijwilligersveld en de leden van de gemeenteraad, georganiseerd door Vrijwilligerscollege Hoogeveen.

Er waren zo'n 50 personen, vertegenwoordigers van meer dan 35 verschillende Hoogeveense maatschappelijke organisaties. Helaas ontbraken er nogal wat raadsleden, die zich vooraf wel hadden aangemeld. Dat betekende hard werken voor hen die er wel waren, en dat gebeurde gelukkig ook tijdens verschillende speeddates.

Er zijn enorm veel knelpunten, ontwikkelingen, oplossingen en evaluatiepunten op gele memo’s aangeleverd. Deze gaan wij uitwerken tot een verslag en zal daarmee ook input geven voor een volgende bijeenkomst.

Een mooi moment waarmee de bijeenkomst begon, was de overhandiging van de estafettestok vrijwillige inzet aan verantwoordelijke wethouder Erwin Slomp, door Marga Rouwhorst van Stichting Leergeld Hoogeveen. Na een zwerftocht van 3 jaar langs een kleine 30 organisaties, komt de stok in 'kastje', gemaakt door Leer-werkbedrijf Tonnie.nl, terecht in de werkkamer van de wethouder.


Meet & Greet tussen het vrijwilligersveld en de gemeenteraad van Hoogeveen