BuddyLink  

De coronacrisis treft de kwetsbaren onder ons extra hard en door alle maatregelen raken zij ook sneller in een sociaal isolement.

Zeker nu de mensen woonachtig binnen verpleeg- en verzorgingshuizen minder bezoek mogen ontvangen. Sporten, bingo in het buurthuis, een avondje kaarten, reizen met het openbaar vervoer; voorlopig zit het er, als voorheen de coronacrisis, even niet meer of minder in.

De maatschappij ligt bijna op z’n gat. Ook voor jou is de sportclub beperkt, je weekendje weg is nu anders, feestjes gaan niet door en voorlopig kun je ook niet met een grote groep uit eten. Weet jij al wat je gaat doen met al die extra tijd?

Meld je aan als online buddy bij buddylink om de komende weken regelmatig contact te hebben met een stadsgenoot die dreigt te vereenzamen. Geen ‘live’ bezoek maar een telefonische babbel om in contact te blijven.

Deel je kracht en laat zien: in Hoogeveen zijn we er voor elkaar!

 

 
 
 
 

BuddyLink - in de strijd tegen het eenzaamheidvirus