In verband met de kerstvakantie en de lockdown maatregelen zoals deze vanaf 15 december tot 19 januari 2021 gelden, doet ook Vrijwilligers Hoogeveen aanpassingen in haar dienstverlening.
 
Met ingang van maandag 21 december is het kantoor van de SWW aan Het Haagje 119 op alle werkdagen gesloten. Onze medewerkers werken op dit moment vooral vanuit huis en laten graag gemaakte afspraken telefonisch of via videobellen doorgaan. Wij rekenen op uw begrip.

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur op 0528 278 855. Buiten deze tijden krijgt u een bandje te horen met hoe u in urgente gevallen met ons in contact kunt komen. Mailen kan ook naar info@vrijwilligershoogeveen.nl
Telefoontjes en emails rondom kerst en oud en nieuw worden vanaf 5 januari weer beantwoord.

Fijne feestdagen en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Vriendelijke decembergroet,

team Vrijwilligers Hoogeveen

 


Decembergroet 2020