Samen met gemeente De Wolden en Hoogeveen organiseren ViP De Wolden en Vrijwilligers Hoogeveen op dinsdagmiddag 25 oktober 16.00 uur een online infomiddag over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering.

Veel vrijwilligersorganisaties en organisaties waar vrijwilligers actief zijn hebben een vrijwilligersverzekering. De dekking daarvan loopt echter sterk uiteen en er zijn ook organisaties die geen verzekering hebben. Hierdoor zijn lang niet alle vrijwilligers en hun organisaties (voldoende) verzekerd voor de risico’s die ze lopen. Om die risico’s goed af te dekken, hebben gemeenten De Wolden en Hoogeveen een verzekering afgesloten. Tijdens de middag wordt er informatie gegeven over de vrijwilligersverzekering die door beide gemeenten is afgesloten. Daarnaast is de heer Ubo Hofstee van Scholten en Wilmink Notarissen bereid gevonden om de deelnemers bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen rondom de WBTR (Wet bestuur en toezicht rechtspersonen).

Meedoen is gratis voor alle organisaties die met vrijwilligers werken. Graag even aanmelden, uiterlijk donderdag 20 oktober, via mail naar info@vipdewolden.nl of telefonisch op 0528 – 378686. De link voor de online bijeenkomst wordt ruim op tijd verstuurd aan deelnemende organisaties.

 


Online infomiddag gemeentelijke vrijwilligersverzekering