Graag vestigen wij jullie aandacht op een fantastische kans om onze lokale vrijwilligersorganisaties te eren en tegelijkertijd een aantrekkelijk geldbedrag te winnen. Het Compliment van Drenthe is weer van start gegaan en biedt ons de gelegenheid om degenen die zich onvermoeibaar inzetten voor onze gemeenschap te nomineren.

Thema: Gelijke Kansen
Dit jaar draait alles om "gelijke kansen". Meer details zijn te vinden in de bijgevoegde flyer. Als je ideeën hebt over welke vrijwilligersorganisatie deze erkenning verdient, voel je vrij om die met ons te delen zodat wij ze evt. kunnen nomineren. Je mag het ook zelf doen.

Nomineer en Deel!
Heb je een organisatie in gedachten die uitblinkt in het creëren van gelijke kansen voor iedereen? Samen kunnen we deze organisaties nomineren en hen de kans geven om in de schijnwerpers te staan.

Aanmelden kan van 4 t/m 30 september a.s. via deze pagina.


Schijn de Spotlight op Jouw Vrijwilligersorganisatie met Het Compliment van Drenthe 2023!