Stem nu voor Hét Compliment van Drenthe met als thema 'Gelijke Kansen' en steun de genomineerden!

Iedereen heeft de kans om bijzondere vrijwilligersorganisaties te ondersteunen in de race voor Hét Compliment van Drenthe met als thema 'Gelijke Kansen'. Er zijn vijf genomineerde organisatie, maar deze twee hebben een link met Hoogeveen en ondersteunen wij van harte. Toon ook je waardering voor het geweldige werk dat zij doen in onze gemeente én daarbuiten. Stemmen kan tot 29 oktober 2023.

Stichting Sport en Spel Phihezo
Sinds 1976 zet Stichting Phihezo zich met 140 toegewijde vrijwilligers in voor mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking. Ze brengen plezier en ontspanning met activiteiten zoals volksdansen, zwemmen, bowlen, en zelfs de Special Olympics.

Hosts in het OV
Een speciaal team van 38 vrijwilligers op station Emmen, waarvan een groot deel uit het AZC Hoogeveen komt, biedt begeleiding aan asielzoekers op doorreis. Ze helpen met vertalingen, vervoer, en wijzen reizigers de weg, waardoor reizen voor iedereen aangenamer wordt en integratie wordt bevorderd.

Laat je stem horen en steun deze inspirerende organisaties! Samen maken we het verschil. Stemmen kan tot 29 oktober 2023. Het winnende compliment wordt bekendgemaakt op 7 december tijdens de Nationale Vrijwilligersdag.

De vijf genomineerde organisaties vind je hier.  https://socialeagenda.drenthe.nl/diversen/compliment-drenthe/genomineerden/ Maak je keuze en STEM!


Genomineerden Compliment van Drenthe bekend