Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kan men gaan wonen in een van de woonzorgcentra van het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen (NNCZ). Er zijn vijf locaties met mooie appartementen waar kleinschaligheid, professionele en liefdevolle zorg voorop staan.  
In de wijk Krakeel staat sinds najaar 2016 een nieuw woonzorgcentrum. Comfortabele woningen waar men in woongroepen of zelfstandig kan wonen, met ondersteuning op het gebied van, welzijn en zorg. 

Faciliteiten woonzorgcentrum
Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van de wijk of de buurt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij bewoners helpen hun zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals men dat wenst.

Krakeel
Er zijn 18 aanleuncomplexen en 36 zorgeenheden. Het gebouw staat in het hart van het centrum Krakeel. Diverse winkels en voorzieningen zijn binnen handbereik. Onder het woonzorgcentrum is een grote supermarkt.