Scroll hier om te lezen wie er allemaal een kletscontact zoeken:

S. (man) is 20 jaar en komt uit Syrië. Zijn hobby’s zijn zwemmen, fitness, aan auto’s sleutelen.S. wil graag in contact komen met mensen uit Hoogeveen/ de Wolden en de Nederlandse taal spreken.

J. (man) is 22 jaar en komt uit Syrie. J. wil graag Nederlandse contacten leggen en tegelijk de Nederlandse taal leren.

E. (man) is 33 jaar en komt uit Egypte. Zijn hobby's zijn vissen en programming. ook E. wil door de gesprekjes een beetje de Nederlandse taal leren. Zijn beroep in Egypte is wiskunde docent en hij kijkt ernaar uit om te kunnen werken in Nederland.

S. (man) is 31 jaar en komt uit Israel. S. spreekt goed Engels en heeft als hobby's volleybal, voetbal en lezen. S. is bezig met een online opleiding en wil heel graag Nederlands leren.

A. (man) is 22 jaar en komt uit Jemen. Hij spreekt een beetje Nederlands en Engels. Zijn hobby's zijn films kijken, biljarten, spelletjes op de PC, (autoracen). Hij wil graag de cultuur van Nederland leren kennen, maar hij wil ook heel graag vertellen over de cultuur in Jemen.

H. (man) is 36 jaar en komt uit Syrië. H. kan inmiddels al een beetje Nederlands praten, maar ook goed Engels, hij houdt van hardlopen, basketballen en koken. H. wil graag leuke gesprekken voeren en hoopt dan ook zijn taalkennis te verbeteren.

H. (man) is 36 jaar en komt uit Pakistan. H. spreekt goed Engels, heeft gezellige humor en houdt van sport, hardlopen, gym, gewichtheffen, snookerspel en hondenliefhebber. "In Pakistan I worked for fashion clothes brand. I like to learn about Dutch culture and language and like to meet someone like buddy for spending any quality time."

M. (man) is 24 jaar en spreekt als moedertaal Frans. M. zou graag contact leggen met iemand in Hoogeveen die ook de Franse taal spreekt en samen met hem/haar wat Nederlandse woorden kan oefenen. Hij wil graag over het leven in zijn land vertellen, maar hij wil ook heel graag leren hoe de Nederlandse maatschappij werkt.

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoe gaat het nu verder:

  • Als je graag wilt kletsen, dan kan je een reactie geven via deze website en aangeven bij wie jij denkt (zie bovenstaande namen) een leuke 'kletsklik' te hebben. 
  • Wij informeren de AZC bewoner direct dat jij belangstelling hebt getoond en dat hij of zij binnen een week een telefoontje of whattsap kan verwachten van ..(jouw naam).
  • En dat je gedurende 6 weken, 1x per week een contactmoment afspreekt voor een half uur.
  • Het uiteindelijke initiatief tot contact ligt bij jou.
  • De mensen die hierboven vermeld staan, spreken of Engels en/of al een beetje Nederlands.