Scroll hier om te lezen wie er allemaal een kletscontact zoeken:

E. komt uit Jemen en heeft de leeftijd van 20 jaar. Hij is graag werkzaam in het vrijwilligerswerk als een ware volunteer. Daarnaast is hij een liefhebber van paardrijden, wandelen in het bos, bergklimmen en voetballen. Hij begrijpt het Nederlands al wel redelijk, maar het praten in het Nederlands vindt hij erg moeilijk. Nieuwsgierig is hij naar de Nederlandse cultuur.

M.S. (man, 25 jaar) land van herkomst is Syrië. Zijn motivatie voor het hebben van een Kletscontact is het volgende; “Ik zoek sociale contacten en ik houd ervan om talen te leren, Grieks, Turks, Arabisch en uiteraard heel graag de Nederlandse taal”.
“Ook het Nederlands recht, de Nederlandse geschiedenis, cultuur en beschaving wil ik mij graag eigen maken”.

A.T.G komt uit Turkije, hij wordt dit jaar 30 jaar en studeert Engels. Hij bezoekt wekelijks in ieder geval 3 Taal/Praatcafés, maar het leren van de Nederlandse taal gaat hem niet snel genoeg. Wie wil deze jongeman helpen?

M.A. is 19 jaar, geboren in Syrië. M. gaat elke dag van 09.00-14.00uur naar de Internationale schakelklas in Wolfsbos. Hij doet niveau 2 en vertelt dat vooral leren zijn hobby is. In dit geval zoekt hij dringend een taalmaatje, iemand die met hem de Nederlandse spreektaal wil oefenen.

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoe gaat het nu verder:

  • Als je graag wilt kletsen, dan kan je een reactie geven via deze website en aangeven bij wie jij denkt (zie bovenstaande namen) een leuke 'kletsklik' te hebben. 
  • Wij informeren de AZC bewoner direct dat jij belangstelling hebt getoond en dat hij of zij binnen een week een telefoontje of whattsap kan verwachten van ..(jouw naam).
  • En dat je gedurende 6 weken, 1x per week een contactmoment afspreekt voor een uur.
  • Het uiteindelijke initiatief tot contact ligt bij jou.
  • De mensen die hierboven vermeld staan, spreken of Engels en/of al een beetje Nederlands.