Scroll hier om te lezen wie er allemaal een kletscontact zoeken:

A.K.C. is 25 jaar (man) en komt uit Turkije. Hij spreekt goed Engels en vertelt het volgende over zichzelf: “I am a musician, i spend my whole life with music. Thats my passion. I also like reading books and talk about that. I like self improvement dialoges. I go the gym regulary and i do yoga every morning. Who wants to chat with me?"

W.K. komt uit Syrië, hij is 23 jaar en spreekt een beetje Nederlands en een beetje Engels op A1 niveau, hij is van beroep klerenmaker. Daarnaast houdt hij van voetballen en muziek luisteren.

B.S. komt uit Syrië en is 28 jaar, hij spreekt een beetje Nederlands en goed Engels. Zijn beroep is mobiele telefoons repareren. Daarnaast houdt hij ervan om te tennissen, te lezen en te wandelen.

F.A. is 47 jaar (man) en komt uit Turkije. Hij spreekt een beetje Nederlands en een beetje Engels en zoekt een kletscontact om nog meer de spreektaal te leren. In zijn thuisland werkte hij als “electric engineer”. Hij mag in zijn vrije tijd graag kalligraferen, fietsen, wandelen en zwemmen

H.H.is een jongeman van 23 jaar uit Syrië. Hij spreekt goed Engels en heeft als hobby’s: schaken, fitness en borduurwerk. Hij zoekt vooral sociaal contact, maar hij vindt het vast superfijn als hij dan ook alvast wat Nederlandse woorden kan oefenen!

M. C. is 51 jaar en komt uit Turkije, ook hij spreekt een beetje Nederlands, daarnaast Engels en Frans. Hij wil graag zijn Nederlands verbeteren met een kletscontact. In zijn thuisland stond hij als leraar Geschiedenis voor de klas. Zijn hobby’s zijn fietsen, wandelen en Islamic Kalligrafie en hij bespeelt ook een bijzondere fluit: Ney 

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoe gaat het nu verder:

  • Als je graag wilt kletsen, dan kan je een reactie geven via deze website en aangeven bij wie jij denkt (zie bovenstaande namen) een leuke 'kletsklik' te hebben. 
  • Wij informeren de AZC bewoner direct dat jij belangstelling hebt getoond en dat hij of zij binnen een week een telefoontje of whattsap kan verwachten van ..(jouw naam).
  • En dat je gedurende 6 weken, 1x per week een contactmoment afspreekt voor een half uur.
  • Het uiteindelijke initiatief tot contact ligt bij jou.
  • De mensen die hierboven vermeld staan, spreken of Engels en/of al een beetje Nederlands.