Over ons

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 
Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. 

Onze belofte
“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. Dit vind je terug in onze Koers voor 2018-2021 en hoe wij samen aan de kwaliteit van zorg werken.

Missie, visie, kernwaarden

Missie
“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.”

Dat is onze missie, en dat is niet voor niets. Want ’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperking. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. We helpen u en uw kind het beste antwoord te vinden op grote en kleine vragen, voor nu en voor de toekomst. Daarbij staan de wensen en dromen van uw kind centraal - samen met u maakt uw kind zoveel mogelijk eigen keuzes. Wat heeft hij of zij nodig - en wat betekent dat voor u en uw gezin? Wij helpen daarbij, met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zo helpen we u verder.

Onze visie
Omdat elk mens uniek is en met zijn eigenheid onze samenleving verrijkt.
Omdat elk mens behoefte heeft aan persoonlijke groei en ontwikkeling
en aan nieuwe ervaringen die het leven verrijken.

Daarom ’s Heeren Loo

Opdat jij – jong of oud – een passend antwoord kan vinden
Op grote en kleine vragen die er voor jou toe doen
Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor jou zijn

Waar we samen leren en jij je eigen keuzes maakt
Omdat het vooral gaat om wie jij bent en wat jij kunt of nodig hebt.

Onze Kernwaarden: werken met hoofd, hart en handen
Kernwaarden weerspiegelen de manier waarop we ons werk doen. Zo zie je de kernwaarden terug bij ’s Heeren Loo:

  • Betrokken
  • Passie
  • Samen
  • Ontwikkeling